Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Portal de socis, una passa més cap a la digitalització

Com ja sabeu un dels objectius d’aquesta junta directiva és el d’aconseguir assolir la digitalització del club a la major part dels seus processos. Fins al moment moltes operatives es feien de forma manual i poc ordenada, i canviar tot aquest sistema du molta feina. Avui us mostrem una petita passa més. Hem engegat el portal del soci, un apartat, accessible des de la nostra pàgina web, on podràs consultar i modificar la teva informació personal i llegir documents interns que creguem siguin de l’interès de tots.

Activació del compte de soci
Per accedir a l’apartat només cal que entreu a l’apartat socis de la nostra pàgina web i feu clic a “Entrar”. Una vegada dintre, heu d’activar el vostre compte, on haureu de donar el vostre correu electrònic i el DNI complet amb lletra.
 

 

Click per accedir.

Aquest és el punt més crític. Degut a que fins al moment no s’havien digitalitzat mai les dades dels nostres socis, és possible que aquest pas no funcioni. En tal cas pot ser degut a un d’aquests casos:

  • El correu electrònic no coincideix amb el que estava registrat manualment al club
  • No hi ha cap correu electrònic registrat
  • El DNI no coincideix amb cap dels que estaven registrats al club
  • El DNI ha d’incloure nombre i lletra final

Si pel que sigui, després de provar els teus correus electrònics o el DNI, no aconsegueixes entrar, ens hauràs de contactar perquè t’actualitzem les dades:

Escriu un correu electrònic a digital@cnciutadella.com

  • Dona’ns el teu nom i llinatges
  • Dona’ns el teu DNI
  • Diga’ns quin és el teu e-mail
Una vegada hagis accedit

Podràs modificar les teves dades, consultar els documents que posarem a la teva disposició, i en un futur proper podràs consultar les teves factures, amarratges, i altres informacions.

Comença per actualitzar les teves dades i comprovar que són correctes. Més endavant us informarem de l’activació de totes les funcionalitats!

I si tens qualsevol problema, escriu-nos a digital@cnciutadella.com

Felip Moll, Comodor 16/02/2023
comodor@cnciutadella.com

 

100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

Informació
Direcció

Camí de Baix 8
Ciutadella de Menorca

Contacte