Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Campionat de pesca de calamars

El dissabte 14 de gener, es va fer el primer Campionat de Pesca Recreativa del 2023, del Club Nàutic Ciutadella. En el Campionat de Pesca de Calamars que obria la temporada en Es Nàutic hi va haver un total de 15 embarcacions participants.

El moment era l’adequat, en plena època hivernal, tenint en compte que és una espècie que cerca aigua freda. Encara que enguany no és una bona temporada, constaten els experts. En tot cas, els resultats van ser molt satisfactoris, tot i el vent de ponent i després de mestral, que afortunadament va baixar d’intensitat el capvespre.

Es va donar la sortida a les 15:00h, des del port de Ciutadella, i la tornada a les 19:00h. A entre quatre i sis milles de la costa es van situar les embarcacions recreatives, cumplint les normes de no pescar a la reserva i de dur, com a màxim, 10 captures per participant.

Just arribar es va fer la pesada dels calamars, a la terrassa del bar del Club Nàutic Ciutadella, i una vegada pesat tots els calamars de cada embarcació, es va fer l’entrega de trofeus.

Els guanyadors del campionat de pesca de calamars van ser:

1rToni Moll i Jaume Clar – embarcació Big Bang – 4,365kg (20 peces)
2nHilario Martínez – embarcació Morsa – 4,077kg (17 peces)
3rJosé Torrico Mesa – 3,180kg (17 peces)
Peça majorJoan Marquès – embarcació Aventura – 65gr.

L’objectiu del CNC en aquest campionat, el que fa 16, obert a tothom que hi vol participar i sense valor federatiu, és estrictament social. Passar-ho bé, aprendre uns dels altres compartint l’experiència, i després, evidentment, gaudir menjant el capturat.
En acabar, el restaurant del Nàutic va preparar una picada d’aquests exemplars frescos, i també uns bons calamars a la bruta.

Judit Bosch, Comunicació CNC – 01/02/2023
comunicacio@cnciutadella.com

100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

Informació
Direcció

Camí de Baix 8
Ciutadella de Menorca

Contacte