Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sisena xerrada del Centenari, Josep Alós i la pesca sostenible

La segona xerrada d’aquest segon cicle, celebrada dia 11 de novembre, ens la va donar en Josep Alós, un dels investigadors més reconeguts en l’ecologia de peixos marins i  les implicacions ecològiques i evolutives de la pesca, concretament de la recreativa. 

Ell ens ha explicat que des de ben petit li encanta la pesca recreativa, i afirma i defensa que el seu objectiu final, amb aquest projecte que ens explicarà a la xerrada, és que tots els nostres fills puguin continuar gaudint de la pesca, a la vegada de mantenir uns ecosistemes saludables.

El seu projecte s’anomena “Balearic Tracking Network”, i consisteix en el marcatge científic de peixos per recopilar informació sobre les espècies més capturades, i intentar aprofitar els recursos per la seva conservació a llarg termini. Ens explica que tot això ho fa amb la col·laboració de pescadors recreatius que volen participar en aquest projecte científic, i que es basa en tecnologies de marcatge i seguiment de peixos que han estat pescats, marcats i alliberats. 

Si ets pescador recreatiu i també t’interessa col·laborar en aquest projecte, et convidem a veure la xerrada, ja que és molt interessant i ens ho explica tot pas per pas i com ho heu de fer per apuntar-vos! 

Judit Bosch – Comunicació
comunicacio@cncniutadella.com

100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

Informació
Direcció

Camí de Baix 8
Ciutadella de Menorca

Contacte