Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Setena xerrada del Centenari, Octavi Pons i les cartes arqueològiques subaquàtiques de Ciutadella

La tercera xerrada d’aquest segon cicle de xerrades sobre la mar, celebrada el dia 18 de novembre, ens la va donar n’Octavi Pons, soci i membre de la secció d’escafandrisme del Club. Ell és llicenciat en geografia i història, i experimentat i especialitzat en arqueologia.

Ell, des del 1996, codirigeix el projecte de Cartes Arqueològiques subaquàtiques de Menorca vinculat al Museu de Menorca, on treballa en la gestió de les seves col·leccions arqueològiques. I des del 2010, amb un conveni de col·laboració entre Amics del Museu de Menorca i el Club Nàutic Ciutadella, es duen a terme les cartes arqueològiques subaquàtiques de Ciutadella.

En aquesta xerrada, n’Octavi ens va explicar i mostrar els jaciments subaquàtics de l’Illa, concretament de Ciutadella, i com els podem protegir i conservar mitjançant aquestes cartes arqueològiques subaquàtiques, i la difusió del patrimoni subaquàtic. Estem molt contents de la gran participació de la xerrada, on va assistir molta gent, la major part submarinistes i amants de la mar que volien conèixer el que tenim a Ciutadella.

Si no vas poder assistir o tens ganes de tornar-la a veure, aquí et deixem l’enllaç. Gaudiu-la, que és molt interessant poder descobrir tot el patrimoni arqueològic i històric subaquàtic que tenim a Ciutadella!

Judit Bosch – Comunicació
comunicacio@cnciutadella.com

100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

Informació
Direcció

Camí de Baix 8
Ciutadella de Menorca

Contacte