Skip to content Skip to footer

SUBMARINISME

Secció creada el 1983. Actualment està formada per 55 submarinistes. Es fan immersions de diferents nivells per a principiants, de 1 i 2 estrelles, de 3 estrelles i busseig tècnic.

La secció de submarinisme, a banda de les immersions recreatives, realitza diferents activitats i col·laboracions, fent una aportació molt valuosa a Menorca i als estudis sobre el medi marí i la conservació.

Col·laboracions:

OBSAM (Observatori Socioambiental de Menorca): Sortides científiques on es prenen mesures de la densitat de la posidònia.

Museu de Menorca i El Consell Insular: Col·laboració amb l’actualització de la carta arqueològica subaquàtica de Menorca.

Observadors del Mar: Documentació fotogràfica que s’envia a biòlegs i científics per ajudar a fer estudis sobre canvis a les espècies marines i a conèixer-les millor.

Activitats:

Neteja del port de Ciutadella: Un cop a l’any es realitza una important neteja al port juntament amb la secció piragüisme i altres col·laboradors, traient una gran quantitat de fems.

Jornada de batejos de portes obertes: Un cop a l’any (al mes de juliol) s’organitza aquesta jornada on els participants tenen el primer contacte amb el submarinisme. S’abonen únicament 5€ per a l’assegurança.

Organització de tallers:

Manteniment del material de busseig: Cada any es realitza un taller de manteniment del material (reguladors, jackets, vestits secs i neoprens) adreçat als membres de la secció.

Primers auxilis: Aquest curs inclou totes les tècniques i destreses vitals necessàries per poder actuar davant de situacions d’emergència.

Tarifes:

 • Quota de soci: 106€ anuals
 • Sortida amb barca: 5€
 • Recàrrega de bòtils (aire): 5€
 • Lloguer d’equip (bòtil, regulador i jacket): 25€ (Les primeres 10 vegades es cobra 10€)

Per participar en aquesta secció, és indispensable ser soci del club i tenir llicència de busseig en vigor.

*Important: Cada bussejador haurà de disposar de neoprè, màscara, guants i aletes.

Ens hauràs d’enviar els següents documents complets i signats al mail esports@cnciutadella.com (També pots adreçar-te a l’oficina del Club)

*SUGGERIMENT: Un cop descarregats els formularis, pots completar-los i signar-los online AQUÍ 
(Recorda que els hauràs de guardar i després enviar-los per e-mail)

Calendari

Pere Bagur

Vocal secció

Ariadna Bagur

Vocal secció

Galeria de fotos

En què et podem ajudar?


  100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

  Informació
  Direcció

  Camí de Baix 8
  Ciutadella de Menorca

  Contacte