Skip to content Skip to footer

CREUERS

La secció de Creuers del Club Nàutic Ciutadella està integrada per una flota de vaixells a vela d’eslores entre els 8 i 12 metres i de diferents nivells.

S’organitzen diferents regates cada any, gairebé sempre cauen en cap de setmana, alternant entre regates costaneres (20 milles), regates de triangle o barlovento-sotavento. També hi ha les regates d’alçada com la “100 Milles Entre Illes” que es realitza entre Ciutadella – Faralló d’Aubarca – Illa de l’Aire – Ciutadella, o altres en què s’uneixen diferents clubs com la “Interclubs” on participen embarcacions de Mallorca i Menorca.

Comptam amb la participació dels socis del Club Nàutic Ciutadella, competint actualment aproximadament 10 velers i més de 40 persones a la categoria RI, que és la predominant en aquesta zona, no obstant si hi ha prou embarcacions també es pot obrir la classe ORC, i a vegades han participat velers de la Classe Mini 6.50.

S’organitzen també xerrades i tallers relacionats amb el món de les regates, la navegació, la història, la ciència i interessants experiències de travessies que aporten informació i coneixement molt valuós a tots aquells que hi vulguin participar.

Lliga Anual Siroco

Regates de la lliga de creuers regional patrocinades per Siroco. La inscripció a la lliga només es fa una vegada. Proves els diumenges: 30 gener, 13 i 27 de febrer, 13 i 17 de març, 13 i 27 de novembre i 11 de desembre.

INSCRIPCIÓ ONLINE

Lliga Anual Bosch & Lozano

Es compon d’una sèrie de proves a realitzar durant l’any per als vaixells de la Flota Local del Club, oberta a la participació de vaixells d’altres Clubs en ocasions puntuals. Les regates de la Lliga Bosch i Lozano es caracteritzen per ser de llarga distància. Per a qualsevol dubte podeu contactar amb regates@cnciutadella.com

INSCRIPCIÓ ONLINE

Calendari

Xavier Cardell

Vocal secció

Jessica Massip

Vocal secció

Galeria de fotos

En què et podem ajudar?


  100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

  Informació
  Direcció

  Camí de Baix 8
  Ciutadella de Menorca

  Contacte