Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Segona xerrada del Centenari, Phil Taquin i l’apnea

El passat divendres 24 de febrer va tenir lloc la segona ponència del cicle de “Xerrades sobre la mar“, organitzades pel Club Nàutic Ciutadella i que s’engloben dins el marc del Centenari. Com a ponent convidat vam tenir en Phil Taquin, qui ens va venir a parlar de l’apnea i com podem fer d’aquest esport una filosofia de vida.

En Phil és instructor tant de busseig recreatiu com d’apnea. Tot i que actualment porta el Dune Baleares Fornells Diving Center, el qual forma part d’una xarxa de centres de busseig que es troba present a quatre continents, també ha fundat un club d’apnea a Menorca. A més, des de l’any passat que és la primera persona de l’illa en haver-se tret el Course Director PADI, el qual el capacita per formar a nous instructors i instructores. 

A la seva xerrada, en Phil ens explica com va descobrir el món de l’apnea i com aquest esport li ha fet canviar la manera que té d’enfocar la vida. Ens explica com, aplicant al dia a dia tècniques de respiració i relaxació per a la preparació per l’apnea, podem obtenir resultats de concentració diferents o inclús determinats estats anímics que ens permetin afrontar segons quines situacions. També ens ensenya com preparar-nos i entrenar en sec, els passos preparatoris per a cada modalitat de l’apnea (estàtica, dinàmica i de profunditat) i fa un resum de l’equip que es necessita per a practicar aquest esport. 

Si no vas poder assistir a la xerrada o la vols tornar a veure de nou, aquí a sota trobaràs l’enllaç. Anima’t a veure-la, aprendràs moltes coses útils i d’interès i que podràs aplicar en soldemà mateix!

Míriam García, Coordinadora del Centenari 01/03/2023
centenari@cnciutadella.com

100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

Informació
Direcció

Camí de Baix 8
Ciutadella de Menorca

Contacte