Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Gala del Centenari del Club Nàutic Ciutadella

Al Club Nàutic Ciutadella estem de celebració, i és que avui, 12 d’abril de 2023, complim 100 anys! Sí, sí, ho has llegit bé, 100 anys. Completam un segle d’història que se’n diu aviat… I per poder-ho honorar com es mereix, estem acabant de preparar una gala commemorativa, la qual tindrà lloc el proper dissabte 22 d’abril, a les 19h, al Teatre des Born de Ciutadella.

Durant l’acte s’atorgaran diversos reconeixements a algunes de les persones que han resultat de gran rellevància pel Club. Des d’antics presidents i socis, fins a esportistes destacables en diferents àmbits. També comptarem amb una actuació musical i es farà entrega dels premis i accèssits dels guanyadors i guanyadores del concurs de fotografia, activitat que ha format part de la programació del centenari. I, entre altres coses, disposarem de la presència d’un/a presentador/a de renom, identitat de la qual mantindrem en l’anonimat, perquè presenti i moduli la gala d’una manera més fresca, dinàmica i amb algun toc d’humor.

Com que és una gala que va dirigida als socis i sòcies del Club Nàutic Ciutadella, per poder assistir-hi s’hauran d’adquirir unes entrades, les quals seran gratuïtes. Per motius de capacitat de l’espai, cada persona sòcia podrà assistir amb un màxim d’un/a acompanyant (que no caldrà que sigui soci o sòcia). Les entrades es podran adquirir de dues maneres diferents:

  • Físicament a secretaria del Club Nàutic Ciutadella, a partir de demà 13 d’abril.
  • Telemàticament a través del chat de WhatsApp de Comunicació del Club (623 061 323), fent click directament AQUÍ.

També es retransmetrà la gala en directe per totes les persones que no puguin assistir físicament al teatre i, posteriorment, es penjarà un resum a la pàgina web del Club perquè la pugui veure tothom tantes vegades com vulgui, ja que cent anys són per recordar!

Així idò, com veieu ens trobam ja a la recta final. Ja ho tenim tot pràcticament encaminat. Només estem acabant de tancar els que són els darrers preparatius i detalls logístics per tal d’assegurar que pugui sortir una gala de dalt de tot i per poder-la gaudir entre tots i totes! Ara sí, comença el compte enrere… Us-hi esperam!

Míriam García, Coordinadora del Centenari 12/04/2023
centenari@cnciutadella.com

100 anys fomentant l’esport nàutic i la cultura

Informació
Direcció

Camí de Baix 8
Ciutadella de Menorca

Contacte